Мениджмънт на социални мрежи

Защото точните думи могат всичко!

Достигни до голям брой потребители.


Facebook, Instagram, Twitter… В днешно време всички са в социалните мрежи, а това означава, че там бизнесът и идеите ти могат да достигнат голям брой потребители.

Вече всички утвърдени брандове имат свои Facebook страници и акаунти в Instagram. Твоята марка също не бива да прави изключение, защото в социалните мрежи бързо ще откриеш потенциални клиенти.

Поддръжката на една фейсбук страница обаче изисква да познаваш отлично своята таргет група. Необходимо е да знаеш кога тя прекарва най-много време пред екрана, за да я ангажираш и грабнеш вниманието й с оригинални постове, а това е само малка част от тънкостите. Вече алгоритмите на Facebook и Instagram са доста по-специфични и не всичко, което публикуваш ще достигне до цялата аудитория страницата ти.

Яркото присъствието на бизнеса ти в социалните мрежи със сигурност ще помогне за привличането на нови клиенти, но трябва да знаеш, че не е толкова просто, колко изглежда и отнема наистина доста време. Време, което можеш да инвестираш в много други неща, като се довериш на нашия екип.

Ние ще изградим необходимия имидж на бизнеса ти в социалните мрежи и ще държим потребителите постоянно информирани за най-новите продукти или услуги, които предлагаш. Нещо, което определно има значение за постигането отлични бизнес резултати.


Да започваме работа!

Контакт

Защото точните думи могат всичко!

жк. "Дианабад", бл.47-48,
гр. София, 1072

orion@copywritingagency.net

0878929296

Съобщението Ви беше изпратено. Благодарим Ви!